Catering för företagsevent i Göteborg

Välkommen till en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga – där varje smak, varje detalj och varje ögonblick är skräddarsydda för att göra ert företagsevent minnesvärt och smakfullt!

Oavsett tillställning så skräddarsyr vi en cateringlösning som är anpassad för era önskemål.
Nedan menyer är färdiga koncept som passar utmärkt för lunchcatering, mingel med mera.

Kontakta oss här

FRUKOST TILL KONTORET

FRUKOSTPAKET – 115:-/person ex. moms 

Ljus&Råg Fralla – Creamcheese – Mixed Greens – Ost&Skinka/Ost
Yoghurt med Bärkompott & Granola
Rscued Juice med Limited Edition Smak


FRUKOSTPAKET – 133:-/person ex. moms

Ljus/Råg Fralla – Dijonaise – Skinka – Mixed Greens – Rostad Lök
Yoghurt med Bärkompott & Granola
Rscued Juice med Limited Edition Smak
Rscued Shot


FRUKOSTPAKET – 160:-/person ex. moms

Rågbröd m. Hummus, Avokado, Spenat, Tomat, Koriander, Groddar
Chiapudding m. Äpplekompott, Kanel & Granola
Rscued Juice med Limited Edition Smak
Rscued Shot

LUNCHCATERING till företaget

MATIGA SALLADER

”BIFF MED BEA”
Marinerad Biff – Bakade Tomater – Mixed Greens – Dragonmajonnäs – Rostad Lök

”CLASSIC CEASAR”
Kyckling – Romansallad – Parmesan – Bacon – Rödlök – Mixed Greens – Syrad Lök

”HOT SHRIMPS”
Chilimarinerade Räkor – Svart Ris – Sojabönor – Mixed Greens – Sojamajonnäs

”TUNA TATAKI”
Mango – Mixed Greens – Chilimajonnäs – Marinerade Glasnudlar – Koriander

169:-/st ex. moms

FÖRETAGSMINGEL & LUNCHCATERING

POKÉ BOWLS

VAL AV PROTEIN

Ponzu Lax – Handskalade Räkor – Pulled Chicken

VAL AV BAS
Glasnudlar | Svart Ris | Mixed Greens


ÖVRIGT

Mixed Greens – Kimchi – Sojabönor – Picklad Rödlök
Mango – Sesamfrön – Srirachamajonnäs – Koriander

124:-/st ex. moms

Catering för företag och Företagsevent i Göteborg

När det gäller att arrangera ett företagsevent i Göteborg är valet av catering avgörande för att säkerställa att evenemanget blir minnesvärt och framgångsrikt. Vi på Brynstålet erbjuder professionella cateringlösningar som är skräddarsydda för att passa alla typer av företagsevent, från mindre möten till stora konferenser och lanseringsfester. Vi fokuserar på att leverera mat och service av högsta kvalitet, vilket gör oss till det självklara valet för företagskunder.

Föredelar med företagscatering från Brynstålet

Erfarenhet och professionalism

Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla catering till företagsevenemang i Göteborg. Vårt team består av kunniga och professionella kockar och servispersonal som är dedikerade till att leverera en förstklassig upplevelse för dig och dina gäster.

Flexibilitet och anpassningsförmåga

Vi förstår att varje företagsevent är unikt, och därför erbjuder vi flexibla cateringlösningar som kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver en elegant sittande middag, en avslappnad buffé eller läckra canapéer för mingel, kan vi skapa en meny som passar perfekt för ditt evenemang.

Högkvalitativa råvaror

Vi använder endast de bästa råvarorna, ofta lokalt producerade och alltid färska. Vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet innebär att du kan lita på att maten inte bara smakar fantastiskt, utan också är ansvarsfullt producerad.

Menyförslag för företagscatering

Vi erbjuder ett brett utbud av menyalternativ för företagscatering. Här är några exempel på vad vi kan erbjuda:

Frukost till kontoret

Starta dagen rätt med en fräsch och energigivande frukost. Våra frukostmenyer inkluderar allt från nybakade bröd och croissanter till färsk frukt, yoghurt och ett urval av pålägg och drycker. En hälsosam och välsmakande frukost kan ge dina medarbetare den perfekta starten på dagen och bidra till ökad produktivitet.

Lunchcatering till företaget

För affärsluncher erbjuder vi en rad olika alternativ, från lätta och hälsosamma sallader till mer robusta varmrätter. Våra luncher är designade för att vara både näringsrika och välsmakande, vilket gör dem perfekta för att hålla energin uppe under hela arbetsdagen. Vi kan även erbjuda lunchpaket som levereras direkt till ditt kontor, vilket sparar tid och gör det enkelt för dina medarbetare att få en god och näringsrik måltid.

Företagsmingel

För mingelevent och nätverksträffar erbjuder vi ett brett utbud av canapéer, småplock och fingerfoods. Dessa kan inkludera allt från klassiska svenska snittar till internationella delikatesser. Vårt team kan också hjälpa till med att skapa en dryckesmeny som kompletterar maten och höjer stämningen på ditt evenemang.

Lunchcatering till företaget

För längre företagsevenemang eller konferenser kan vi erbjuda en komplett lunchbuffé med ett urval av varmrätter, sallader och efterrätter. Våra bufféer är utformade för att tillfredsställa alla smaklökar och kan anpassas för att inkludera vegetariska, veganska och glutenfria alternativ. Detta säkerställer att alla dina gäster får en njutbar och mättande måltid.

Hållbarhet och Miljöansvar

På Brynstålet tar vi vårt ansvar för miljön på stort allvar. Vi strävar efter att minimera vårt ekologiska fotavtryck genom att använda lokalt producerade råvaror, minimera matsvinn och välja miljövänliga förpackningslösningar. Vi tror att hållbarhet och kvalitet går hand i hand, och vi är stolta över att kunna erbjuda catering som inte bara är god utan också ansvarsfull.

Kundnöjdhet

Vi är stolta över att ha många nöjda företagskunder som återkommer till oss för våra högkvalitativa cateringlösningar. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och göra ditt evenemang till en succé. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och leverera en skräddarsydd cateringupplevelse som imponerar.

Kontakta oss

Är du redo att boka catering för ditt nästa företagsevent i Göteborg? Kontakta Brynstålet idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att skapa ett minnesvärt evenemang. Vår vänliga och kunniga personal står redo att assistera dig med planering och genomförande.

Vi ser fram emot att få vara en del av ditt nästa företagsevent och att få erbjuda dig och dina gäster en oförglömlig matupplevelse!

Bokningsformulär från Brynstålet