POKÉ BOWLS

Upplev en smakrik resa med våra Poké Bowls.

Förnya din cateringupplevelse med våra Poké Bowls – en explosion av färska smaker som tar dina smaklökar på en tropisk resa. Perfekt för företagsmöten, privata tillställningar eller bara för att skämma bort dig själv och dina nära och kära.

Våra Poké Bowls är kapade med omsorgsfullt utvalda färska råvaror av högsta kvalitet. Varje tugga är en smakfull kombination av färsk fisk, grönsaker och tillbehör, perfekt balanserad för att tillfredsställa både hunger och hälsa.

Oavsett om det är en företagslunch, en festlig tillställning eller en avslappnad middag hemma, är våra Poké Bowls den ultimata lösningen för att imponera på dina gäster och skapa minnesvärda ögonblick.

Vi tar hand om allt från början till slut. Från att förbereda de läckra Poké Bowls till att leverera dem till din dörr i tid för ditt evenemang. Så du kan slappna av och njuta av den goda maten medan vi tar hand om resten.

Oavsett om du föredrar traditionella smaker eller vill experimentera med något nytt och spännande, kan vi skräddarsy våra Poké Bowls efter dina önskemål och behov. Vi är här för att göra din cateringupplevelse precis som du vill ha den!

Kontakta oss här

POKÉ BOWLS

139:-/st
Minimumbeställning 15 personer
(Gäller ej olika Poké Bowls)

VAL AV PROTEIN

Ponzu Lax – Handskalade Räkor – Pulled Chicken

VAL AV BAS
Glasnudlar Svart Ris Mixed Greens


ÖVRIGT (Serveras med alla bowls)

Mixed Greens – Kimchi – Sojabönor – Picklad Rödlök
Mango – Sesamfrön – Koriander

DRESSING

Srirachamajonnäs – Sojamajonnäs – Kimchimajonnäs