Våra Restauranger

Upptäck våra fantastiska restauranger, där varje besök blir en smakupplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du söker en plats för en affärslunch, en mysig fika, eller ett stort evenemang, erbjuder vi enastående mat och service i unika miljöer. Våra restauranger är stolta över att presentera välkomponerade rätter med råvaror av högsta kvalitet och en atmosfär som inbjuder till både avkoppling och fest. Läs vidare för att lära känna Restaurang Break och Restaurang C, två av våra pärlor som sätter en gyllene kant på varje måltid och tillställning.

Kontakta oss

Restaurang C

Restaurang C, belägen i natursköna Carlandersparken i Göteborg, är en gastronomisk pärla som erbjuder en bred och varierad meny. Varje dag serveras en smakfull lunchmeny med alternativ för fisk-, kött- och vegetarisk mat, komplett med sallad, kaffe och kaka. Uteserveringen är en av restaurangens höjdpunkter, öppen året runt och perfekt för att njuta av en drink oavsett säsong.

Restaurang C är även specialiserad på att arrangera stora tillställningar som bröllop, fester och företagsevent. Med sin eleganta atmosfär och dedikerade personal kan de skräddarsy varje detalj för att skapa en minnesvärd upplevelse. Den flexibla lokalen kan anpassas efter olika behov och storlekar på sällskap, vilket gör det till en idealisk plats för alla typer av sammankomster.

För de som är på språng erbjuder Restaurang C även läckra smörgåsar och fika som kan tas med. Kombinationen av högkvalitativ mat, förstklassig service och en vacker miljö gör Restaurang C till en populär destination för både vardagslyx och speciella tillfällen.

Besök Restaurang C
Besök Restaurang Break

Restaurang Break

Mitt i företagstäta Sisjön ligger Restaurang Break, ett utmärkt val för både affärsluncher och dagliga lunchpauser. Våra moderna och fräscha lokaler skapar en inbjudande atmosfär för alla tillfällen. Vi erbjuder lunchservering måndag till fredag, där vi serverar vällagade rätter med säsongens bästa råvaror från noga utvalda leverantörer. Vår passion för mat avspeglas i varje rätt, alltid med det lilla extra som gör varje måltid speciell.

Restaurang Break är inte bara en plats för lunch; vi är också specialiserade på catering och konferenstjänster. Sedan vår etablering 2017 har vi ständigt strävat efter att erbjuda förstklassiga matupplevelser. Vår cateringservice är flexibel och anpassad för att möta behoven hos både små och stora sällskap, oavsett om det är företagsevent, bröllop, eller andra högtider.

För de som planerar konferenser erbjuder vi helhetslösningar som inkluderar allt från mat och dryck till teknik och logistik. Vår målsättning är att göra varje evenemang unikt och minnesvärt med vår personliga service och omsorg om detaljer.

Utöver våra luncher och catering har vi även en härlig fika med hembakade godsaker. Vi har något för alla smaker, från hälsosamma sallader till klassiska svenska rätter, och vi erbjuder också vegetariska och veganska alternativ.