BRÖLLOP med catering i Göteborg

Grattis till förlovningen, vad kul att ni hittat hit!

Hos oss på Brynstålet löser vi ditt bröllop med catering och förstår vi hur viktigt det är att skapa minnen med en matupplevelse för ditt bröllop som varar livet ut. Vår passion är att leverera en oförglömlig kulinarisk upplevelse som inte bara smakar fantastiskt, utan också skapar en atmosfär av kärlek och glädje under ert bröllop.

Låt oss vara med er på er resa och skapa magiska ögonblick genom en smakupplevelse utöver det vanliga.
Kontakta oss idag för att diskutera era önskemål och låt oss tillsammans skapa ett minnesvärt bröllop!

Kontakta oss här

BRÖLLOPSMINGEL

HAVET

Skagenröra – Rågbröd – Dill

Laxtartar – Sojaemulsion – Chilisesam

Tonfisktataki – Togarashi – Koriander 

BONDEN

Kalvtartar – Prästostemulsion – Pommes Allumette

Biff Tataki – Kimchiemulsion – Sesamfrön

GRÖNSAKSLANDET

Jordärtskockakräm – Tryffel – Friterad Lök

Rostad Blomkål – Hasselnötter – Machésallat – Örtolja  

Rödbeta – Getostkräm – Solrosfrön – Krasse

BRÖLLOPSMIDDAG

Skräddarsydda Menyer
Vi arbetar nära er för att skapa en meny som passar era smaker, önskemål och budget. Vare sig ni önskar en traditionell trerättersmiddag eller en trendig matstation-upplevelse, är vi här för att göra er vision till verklighet.
Högkvalitativa Råvaror
Vi använder endast de färskaste och bästa ingredienserna för att skapa smakfulla rätter som kommer att imponera på både er och era gäster. Vår passion för kvalitet genomsyrar varje aspekt av vår catering.
Flexibilitet och Anpassning
Vi förstår att varje bröllop är unikt. Därför är vi flexibla och anpassar oss efter era behov och önskemål. Vi är här för att göra ert bröllop så personligt och speciellt som möjligt.

BRÖLLOPSBUFFÉ

VARMRÖKT LAX
Med Pepparrotsemulsion – Örtsallad

MOWITZ KYCKLING
Med Gremolata

CHILI & VITLÖKSSTEKT VANNAMEIRÄKOR
Spetskål – Ingefära – Sojaemulsion

FLANKSTEK
Rostad Majskräm – Semitorkad Tomat

FÄRSKPOTATISSALLAD
Med Säsongens Primörer

BURRATA 
Variation på Tomater – Örtolja –  Rödlök – Basilika

BRÖLLOPSLOKALER

RESTAURANG C
Välkommen till vår exklusiva eventlokal, perfekt belägen i city med fem minuters promenad från Korsvägen, med en unik fördel – direkt tillgång till en naturskön parkmiljö. Mitt i city, med den lugna skönheten av naturen för att erbjuda en enastående plats för ditt evenemang.  


RESTAURANG BREAK
Stig in i en lokal av sofistikerad elegans där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en minnesvärd atmosfär. Vår eventlokal är smakfullt inredd med modern design och bekväma möbler för att säkerställa en unik upplevelse för ditt evenemang.

BRÖLLOPSPLANERING

Vi är din partner för att förvandla bröllopsdrömmar till verklighet. Vi förstår att varje brudpar har unika visioner och önskemål när det kommer till sin stora dag. Med vår passion för perfektion och expertis inom bröllopskoordinering, är vi här för att göra er dag oförglömlig.


Personlig Touch – Vi tror på att skapa personliga och minnesvärda ögonblick. Varje detalj, från färgteman till blomsterarrangemang, utformas med er personliga smak i åtanke. Vi arbetar nära med er för att förstå era drömmar och förvandla dem till verklighet.

Erfarenhet som Gör Skillnad – Med ett gediget kunnande och flerårig erfarenhet inom bröllopsbranschen, har vi hanterat allt från intima ceremonier till storslagna festligheter. Vi har fingertoppskänsla för att navigera genom varje detalj och se till att ingenting lämnas åt slumpen.

Stressfri Planering – Ert bröllop bör vara en glädjefylld resa, inte en stressig uppgift. Vi tar hand om allt från schemaläggning till logistik, vilket ger er möjlighet att njuta av varje ögonblick och skapa minnen som varar livet ut.