Partner

Brynstålets styrka är att utveckla framgångsrika restauranger som profileras av platserna de ligger på – men även att våra restauranger kan hjälpa till att profilera platserna. Ett vinnande arbetssätt som lyfter både restaurangrörelsen och omgivningarna. Förutom våra förstklassiga kök, drar vårt renommé och etablerade klientel i Göteborgsområdet mer besökare till fastigheterna vi verkar i.

Vi letar hela tiden efter nya partnerskap för att fortsätta bygga ett helhetserbjudande utifrån unika lägen – där vi tillsammans kan skapa framgångsrika koncept för båda parter. Är du fastighetsägare eller företag som söker långsiktigt samarbete med en seriös aktör i restaurangbranschen? Redan idag har vi etablerade framgångsrika partnerskap, bland annat med Carlanderska Sjukhuset, Hedin Bil Sisjön och BRA Bygg.

Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss

Brynstålet

Restauranggruppen Brynstålet bildades 2017 med ambitionen att erbjuda förstklassiga matupplevelser i omväxlande miljöer. Allt bottnar i ett generöst synsätt, en enkelhet och en sann matglädje. Vi ger alltid lite mer, vi finns tillgängliga för våra gäster och vi brinner för högkvalitativa råvaror.

BREAK

BUSINESS

Mitt i företagstäta Sisjön ligger Restaurang Break, en modern matsal där vi serverar vällagade luncher tillagade av noga utvalda råvaror. Vill du arrangera möte, konferens eller företagsevent så hjälper vi dig gärna med det. Här har otaliga nya affärsrelationer och samarbeten uppstått över en bit vällagad mat.

KNARRHOLMEN

SKÄRGÅRD

Med sitt oslagbara läge är charmiga Restaurang Knarrholmen en given mötesplats, både för båtburna gäster och de fast bosatta. Njut av ett glas gott vin på takterrassen eller ät en minnesvärd middag. Den moderna miljön med rustika inslag bidrar till en stämning som passar perfekt för alla typer av arrangemang – bröllop, inte minst.

RESTAURANG C.

CITY

I anslutning till lummiga Carlandersparken vid entrén till Carlanderska Sjukhuset ligger Restaurang C. Här är det bara att slå sig ner och känna sig som hemma över en fika eller en vällagad måltid. Restaurangen är dessutom en perfekt plats för alla tänkbara event. Sommartid är uteserveringen en självklar plats.

HOS DIG

CATERING

Företagsevent, födelsedagsfest, bröllop eller grillkväll. Oavsett tillställning erbjuder vi både avhämtning och helhetslösningar där allt ingår. Med utgångspunkt från dina önskemål tar vi fram ett förslag – alltid med ambitionen att överträffa dina förväntningar.